kørekort kat. B

Nicks Køreskole tilbyder kørekort, med garanti for en tryg køreuddannelse og de rigtige redskaber til at kunne bestå første gang.

For at man kan erhverve sig et kørekort til personbil kategori B. skal man gennemføre et 8 timers færdselsrelateret førstehjælpskursus, som du kan tilmelde dig igennem køreskolen. Du kan tidligst starte 3 måneder før du fylder 17 år.

Derudover skal du kontakte din læge og få lavet en lægeerklæring. Køreuddannelsen til personbil Kategori B skal mindst indeholde følgende oblikatoriske lektioner á  mindst 45 minutters varighed også kaldet lovpakken:

  • 29 lektioner i teorilokalet.

  • 4 lektioner på lukket øvelsesplads.

  • 16 lektioner i manøvrer på vej.

  • 4 lektioner i manøvrer på køreteknisk anlæg.

Ved Nicks Køreskole tilbydes der kørekort til personbil, kategori B. Du er garanteret en tryg køreuddannelse og de rigtige redskaber til at kunne bestå første gang. 

Henter dig gerne ved dit uddannelsessted eller arbejde. Desuden er jeg fleksibel mht. køretider, og gør mit bedste for at du får mindst muligt fravær fra skole eller arbejde.

 

Teorilokalet er nyt med beliggenhed midt i Aalborgs gågade tæt på bus- og togforbindelser. 

Skolevognene er en Audi A3, Q3 og en Mercedes C. Har været kørelærer i Aalborg i flere år og kender derfor byen godt og har en høj beståelsesprocent. Jeg er en rolig og tålmodig underviser med en pædagogisk uddannelse. Det betyder at jeg tilrettelægger undervisningen, så den passer til den enkelte elevs behov.

 

LOVPAKKEN
14.000 kr.

Indeholder:
29 lektioner i teorilokalet.
4 lektioner på lukket øvelsesplads.
16 lektioner i manøvrer på vej.
4 lektioner i manøvrer på køreteknisk anlæg.
Leje af bil til praktisk prøve.

Gebyrer og priseliste

Du skal være opmærksom på at prøvegebyr og et evt. førstehjælpsbevis  betales separat.